Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Uw professional in financiële administratie

Belastingdienst breidt online hulp uit


De Belastingdienst beantwoordt vragen van ondernemers ook online. We hebben hiervoor een nieuw account op Twitter: @BDzakelijk.

We breiden onze online hulp aan ondernemers verder uit. Alle ondernemers kunnen hun vragen stellen op Twitter @BDzakelijk. We richten ons niet meer alleen op startende ondernemers. De online hulp is niet bedoeld voor vragen waarvoor persoonlijke gegevens nodig zijn. Ons webcareteam vraagt ook niet naar vertrouwelijke gegevens, zoals uw winstgegevens. Het nieuwe account vervangt ons oude account @BDstarters. Daarnaast blijven we actief op de communities HigherlevelHallo en Goeie Vraag.

Ons webcareteam is online van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 20.00 uur. En op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Vragen die u buiten die tijden stelt, beantwoorden we zodra we weer online zijn.

Bron 

Als uw administratie op orde moet zijn gaat u naar Het CijferBedrijf.

De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. 

Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf.
Want wij onderhouden de complete administratie van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) 

 

Als uw administratiekantoor op orde moet zijn gaat u naar Het Cijferbedrijf. De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf. Want wij onderhouden de complete boekhouding van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB)    

Wij bellen u terug

  • Should be Empty:

Contactinformatie

Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Adres:
Mauritskade 55C 
1092 AD
Amsterdam 

Telefoonnummer:
020 6929 534 

Email:
info@hetcijferbedrijf.nl