Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Uw professional in financiële administratie

Controles op btw-schulden

 


Binnenkort gaan wij bij ondernemers controleren of zij nog openstaande btw-schulden hebben over vorige jaren. Wij controleren dit door de btw-aangiften en de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting met elkaar te vergelijken.

Btw-schulden komen regelmatig aan het licht bij het opstellen van de jaarrekening. De meeste ondernemers sturen ons binnen 3 maanden na afloop van het jaar een aanvulling op hun btw-aangifte en betalen alsnog de openstaande schuld.

Btw-schulden alsnog aangeven

Hebt u nog btw-schulden over voorgaande jaren aan te geven? En wilt u een hoge boete voorkomen? Corrigeer dan vóór 1 juni 2013 uw eerder ingestuurde aangiften. U kunt dat doen via het beveiligde gedeelte van onze internetsite of met het formulier Suppletie omzetbelasting. Hebt u over de afgelopen jaren nog recht op een teruggaaf btw? Vraag deze dan aan met hetzelfde formulier.

Bron 

Als uw administratie op orde moet zijn gaat u naar Het CijferBedrijf.

De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. 

Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf.
Want wij onderhouden de complete administratie van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) 

 

Als uw administratiekantoor op orde moet zijn gaat u naar Het Cijferbedrijf. De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf. Want wij onderhouden de complete boekhouding van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB)    

Wij bellen u terug

  • Should be Empty:

Contactinformatie

Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Adres:
Mauritskade 55C 
1092 AD
Amsterdam 

Telefoonnummer:
020 6929 534 

Email:
info@hetcijferbedrijf.nl