Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Uw professional in financiële administratie

Directeur-generaal Belastingdienst reikt Keurmerken Betrouwbare Afrekensystemen uit

 


Kassaproducenten Newway, Next to Food, Polygon, Sharp, Reeleezee, Posnet en Vendit ontvingen het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen uit handen van Peter Veld, directeur-generaal van de Belastingdienst. Met keurmerkkassa’s is manipulatie, zoals afromen van omzet, niet mogelijk.

Het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen is ontwikkeld door leveranciers en producenten van kassasystemen. In april 2011 zette Peter Veld samen met 60 leveranciers en producenten zijn handtekening onder de intentieverklaring om te komen tot dit keurmerk.

Stichting

De normatiek voor keurmerkkassa’s kwam tot stand in overleg met de Belastingdienst. De keurmerken worden uitgereikt door een private stichting, de Stichting Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen. De stichting werkt samen met onafhankelijke EDP-auditors van accountantskantoor BDO. Zij beoordelen de aanvragen en voeren steekproeven uit.

Snellere belastingcontroles

De Belastingdienst houdt er in zijn toezicht rekening mee als ondernemers gebruikmaken van een kassa met een keurmerk. Het keurmerk zorgt voor checks and balances. Belastingcontroles kunnen hierdoor sneller verlopen.


Bron 

Als uw administratie op orde moet zijn gaat u naar Het CijferBedrijf.

De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. 

Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf.
Want wij onderhouden de complete administratie van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) 

 

Als uw administratiekantoor op orde moet zijn gaat u naar Het Cijferbedrijf. De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf. Want wij onderhouden de complete boekhouding van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB)    

Wij bellen u terug

  • Should be Empty:

Contactinformatie

Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Adres:
Mauritskade 55C 
1092 AD
Amsterdam 

Telefoonnummer:
020 6929 534 

Email:
info@hetcijferbedrijf.nl