Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Uw professional in financiële administratie

Duits pensioen en belasting betalen


Hebt u een Duits pensioen en woont u in Nederland? Voorkom dat u dubbel belasting betaalt. Aan wie betaalt u eigenlijk belasting? Dat is afhankelijk van het soort pensioen dat u hebt. Hebt u een dwangarbeiderspensioen? Dan hoeft u daar geen belasting over te betalen, maar u moet wel vrijstelling aanvragen.

Met een pensioen uit Duitsland moet u aangifte doen in Nederland en in Duitsland. Wij geven aan hoe u de Nederlandse aangifte invult om dubbele belasting te voorkomen. U kunt ervoor kiezen om alleen in Nederland aangifte te doen. Wij vertellen u hoe u dat regelt en wat dat betekent voor de belasting die u betaalt in Duitsland. Als u wel aangifte doet in Duitsland, kan dat op verschillende manieren. Wij leggen de mogelijkheden aan u voor. Hebt u een pensioen uit dwangarbeid in de Tweede Wereldoorlog? Dan hoeft u daar geen belasting over te betalen. Wij helpen u om vrijstelling aan te vragen. Lees meer hierover bij Pensioen uit Duitsland.

Bron 

Als uw administratie op orde moet zijn gaat u naar Het CijferBedrijf.

De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. 

Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf.
Want wij onderhouden de complete administratie van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) 

 

Als uw administratiekantoor op orde moet zijn gaat u naar Het Cijferbedrijf. De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf. Want wij onderhouden de complete boekhouding van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB)    

Wij bellen u terug

  • Should be Empty:

Contactinformatie

Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Adres:
Mauritskade 55C 
1092 AD
Amsterdam 

Telefoonnummer:
020 6929 534 

Email:
info@hetcijferbedrijf.nl