Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Uw professional in financiële administratie

Extra controle op btw-balansschulden


Vanaf 26 augustus 2013 controleren wij extra of ondernemers hun btw-schulden hebben gemeld met een correctie op de btw-aangifte. Het gaat over de periode 2008 tot en met 2012. Hebt u nog geen correctie ingestuurd? Stuur dan nu een verbeterde aangifte in. Zo voorkomt u een hogere boete.

Wij vergelijken de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting met uw btw-aangiften. In de vergelijking nemen wij ook de ingediende correcties mee. Hebt u nog een btw-schuld over voorgaande jaren? Dan ontvangt u een brief waarmee u de aangiftegegevens kunt controleren, vóórdat wij een aanslag opleggen.

Veel reacties op eerdere oproep

Sinds onze eerdere oproep in mei hebben ruim 22.000 ondernemers hun btw-schulden gemeld, voor een bedrag van meer dan € 76 miljoen.

Voorkom hoge rente en boete

Hebt u een btw-balansschuld? En wilt u voorkomen dat de heffingsrente en boete verder oplopen ? Stuur dan nu een verbeterde aangifte in met het formulier Suppletie omzetbelasting. Uw intermediair kan u daarbij helpen.

Betalingsregeling

Kunt u op dit moment niet betalen? U leest bij Kort telefonisch uitstel voor ondernemers of u een betalingsregeling kunt aanvragen.

Bron 

Als uw administratie op orde moet zijn gaat u naar Het CijferBedrijf.

De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. 

Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf.
Want wij onderhouden de complete administratie van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) 

 

Als uw administratiekantoor op orde moet zijn gaat u naar Het Cijferbedrijf. De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf. Want wij onderhouden de complete boekhouding van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB)    

Wij bellen u terug

  • Should be Empty:

Contactinformatie

Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Adres:
Mauritskade 55C 
1092 AD
Amsterdam 

Telefoonnummer:
020 6929 534 

Email:
info@hetcijferbedrijf.nl