Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Uw professional in financiële administratie

Gratis sms-alert voor starters


Btw-aangifte doen hoort er voor iedere ondernemer bij. Wilt u dat we u helpen herinneren aan de btw-aangifte? Maak dan gebruik van onze gratis sms-alert voor starters.

Ruim 20.000 startende ondernemers gebruiken inmiddels de sms-alert voor de btw-aangifte. Ook u kunt zich aanmelden voor deze gratis service door uw btw-nummer en mobiele telefoonnummer te mailen naar smsalert@belastingdienst.nl. Meer informatie over de sms-alert voor starters vindt u op www.belastingdienst.nl/starters. Daar vindt u ook tips en ervaringen van andere ondernemers. Deze tips en ervaringen komen van Twitter en ondernemerscommunity's, zoals Hallo! en Higherlevel.

Youtube

Op ons youtubekanaal Belastingdienst NL kunt u diverse video’s bekijken, bijvoorbeeld over hoe een ondernemer zijn sms-alert instelt. De video's duren ongeveer 2 minuten.

Campagne

Dit bericht is onderdeel van de crossmediale campagne 'By the way, de btw…'. Tijdens deze campagne kunt u het volgende verwachten:

  • commercials op radiostations
  • advertenties in tijdschriften, kranten en internet

Hebt u nog vragen? Twitter dan met @BDzakelijk.

Bron 

Als uw administratie op orde moet zijn gaat u naar Het CijferBedrijf.

De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. 

Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf.
Want wij onderhouden de complete administratie van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) 

 

Als uw administratiekantoor op orde moet zijn gaat u naar Het Cijferbedrijf. De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf. Want wij onderhouden de complete boekhouding van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB)    

Wij bellen u terug

  • Should be Empty:

Contactinformatie

Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Adres:
Mauritskade 55C 
1092 AD
Amsterdam 

Telefoonnummer:
020 6929 534 

Email:
info@hetcijferbedrijf.nl