Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Uw professional in financiële administratie

SBR-thema september: '2014: aangifte btw en opgaaf ICP met SBR


Gebruikt u aangifte- of administratiesoftware? Dan kunt u alleen nog aangifte btw en opgaaf intracommunautaire prestaties (ICP) over 2014 doen met Standard Business Reporting (SBR). Bereid u hierop voor.

Om SBR te kunnen gebruiken, hebt u aangifte- of administratiesoftware nodig die geschikt is voor SBR. Ook moet u een PKIoverheid services servercertificaat hebben, of een alternatief. Doet u als ondernemer aangifte met het aangifteprogramma op het beveiligde gedeelte van onze internetsite? Dan verandert er voor u niets.

De maand september staat in het teken van de aangifte btw en opgaaf ICP met SBR per 1 januari 2014. Bekijk dethemapagina SBR. Daar ziet u ook een informatieve film over wat SBR voor u betekent in relatie tot de aangifte btw en opgaaf ICP.

De SBR-themamaanden belichten elke maand een ander onderwerp. De SBR-themamaanden zijn een gezamenlijk initiatief van het SBR Programma, de 4 uitvragende partijen en 10 koepelorganisaties.

Bron 

Als uw administratie op orde moet zijn gaat u naar Het CijferBedrijf.

De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. 

Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf.
Want wij onderhouden de complete administratie van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) 

 

Als uw administratiekantoor op orde moet zijn gaat u naar Het Cijferbedrijf. De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf. Want wij onderhouden de complete boekhouding van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB)    

Wij bellen u terug

  • Should be Empty:

Contactinformatie

Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Adres:
Mauritskade 55C 
1092 AD
Amsterdam 

Telefoonnummer:
020 6929 534 

Email:
info@hetcijferbedrijf.nl