Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Uw professional in financiële administratie

Tijdelijk 6%-tarief bij renoveren en herstellen van woningen


Vanaf 1 maart 2013 geldt het 6% btw-tarief op de arbeidskosten bij het renoveren en herstellen van woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Dit geldt ook voor arbeidskosten bij aanleg en onderhoud van tuinen. Het gaat om een tijdelijke maatregel die geldt vanaf 1 maart 2013 tot 1 maart 2014. Bepalend voor de toepassing van het 6%-tarief is het moment waarop de dienst wordt afgerond. Renovatie- en herstelwerkzaamheden zijn: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning en aanleg en onderhoud van de tuin. Het 6%-tarief is alleen van toepassing op de arbeidskosten en niet op de materialen. Lees voor meer informatie het Besluit van 28 februari 2013, nr. BLKB/2013/305M. Hier vindt u onder andere veelgestelde vragen en een opsomming van werkzaamheden waarvoor 6%-tarief geldt.

Meer informatie

Meer informatie over de bijtelling privégebruik auto vindt u bij Regeling voor privégebruik auto in het onderdeel Personeel en loon.

.

Bron 

Als uw administratie op orde moet zijn gaat u naar Het CijferBedrijf.

De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. 

Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf.
Want wij onderhouden de complete administratie van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) 

 

Als uw administratiekantoor op orde moet zijn gaat u naar Het Cijferbedrijf. De administratie van uw onderneming, een belangrijk deel van het bedrijf. Dus kiest u voor Het Cijferbedrijf. Want wij onderhouden de complete boekhouding van vele ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB)    

Wij bellen u terug

  • Should be Empty:

Contactinformatie

Administratiekantoor en Boekhouder in Amsterdam

Adres:
Mauritskade 55C 
1092 AD
Amsterdam 

Telefoonnummer:
020 6929 534 

Email:
info@hetcijferbedrijf.nl